tirsdag den 27. december 2011

Going to paradise without moneyI et af mine tidligere indlæg nævnte jeg hjemmesiden http://www.urbanoutfitters.com/ men eftersom jeg næsten er gift med hjemmesiden, synes jeg den fortjener en side for sig selv. Så for ikke at negligere mit kæreste visuelle eje, kommer der nu et par pæne ord om UOF, (min egen forkortelse) Kameraet er ikke det eneste som jeg har købt på hjemmesiden, hvilket I nok godt kan regne ud, efter at jeg har skamrost den og gået så vidt at kalde den paradise :) Der er en stor chance for at I vil blive skuffet så snart (hvis I ikke allerede har) ser hjemmesiden, men så må I sgu lige bide det I jer. For mig er UOF ikke bare en hjemmesiden, det er en følelse, en stemning af noget som jeg stræber efter. Det kan være svært at finde sin egen stil, uden at ligne et billig forsøg på noget som de professionelle ville acceptere og kalde for specielt - men når man så endelig selv mener at man har nået denne status, kommer den udfordring som lyder, at man skal bevare den stil som man har opbyggede igennem tiden og ikke falde tilbage til det sikre valg som giver én hovedpine, men som man ved er accepteret. Men når jeg så kigger på UOF finder jeg ro og tryghed, se nu kommer klichéen, den længe ventede lille pine som vi alle sammen elsker et eller andet sted. Men jeg tror at mange mennesker lider af stilforvirring pga. alle de indtryg og inspirationer vi får alle mulige steder fra, og dermed ikke sagt at UOF er løsningen i alles tilfælde, eftersom vi jo alle har en forskellig stil, men den giver mig en løsning, jeg ser et perfektioneret paradis som giver mig en glæde og en hjælpende hånd til at finde netop min stil.
Billedet af jakken ovenover er en jakke jeg købte for to år siden, og selvom den synger på sidste vers ifølge tidsrummet for hvor længe ting er moderne, hvis man skal følge de uskrevne regler, er jeg bare rigtig glad for den, den er speciel på en diskret og feminin måde, og den får mig til at føle mig som Maja når jeg har den på.

En anden ting som er fantastisk ved hjemmesiden er deres varierede udvalg, som giver en mod på at prøve nye ting og eksperimentere med sin stil, uden at man falder ud af sin egen katagori.. Mit næste køb fra UOF skal være disse ultrafede støvler:

3 kommentarer:

  1. Hvor er det bare nogle vildt fede støvler Maja - Dem må du da eje ;)

    SvarSlet
  2. Jeg er enig med Caroline og Cathrine!

    SvarSlet