lørdag den 11. februar 2012

Majas optimale pakkeliste

10 dage, så er det ned i varmen.
Jeg har lavet et billede af hvad der ville være min optimale pakkeliste, i hvert fald en del af den, vi piger har det jo med at have en rimelig stor kuffert med.
Nogle af tingene har jeg, nogle af tingene ønsker jeg mig.
1. Er mine elskede rayban solbriller som jeg købte i sommers, glæder mig virkelig til at finde dem frem igen.
2. Er min nye bikini, som jeg har købt på River Island's hjemmeside. Elsker de dejlige sommerfarver.
3. Er den fedeste kæde som jeg virkelig ønsker mig. Den er fra Urbanoutfitters og koster omkring 750 kr.
4. Er min dejlige trøje fra topshop. Den har jeg købt fordi stoffet er så dejligt tyndt, og eftersom det bliver koldt om aftenen nede i Egypten er det jo optimalt med en stor trøje, som stadig ikke fylder meget i kufferten,
5. Denne fede egyptiske t-shirt overvejer jeg stærkt at købe, den er fra topshop og den er næsten et must-have når man skal derned.
6. Er min dior neglelak, jeg elsker den grønne pastelfarve og man kan ikke tage ned til syden uden smukke negle.
7. Er en chanel neglelak som jeg ønsker mig. Har en der ligner en del, men er en smule mørkere, men lige nu er det denne som jeg har forelsket mig i.
8. Sko fra Asos som jeg virkelig gerne vil eje, de er dog en smule dyre da de koster 1700 kroner, men jeg synes virkelig de er fine, men de forbliver desværre nok kun ønsketænkning.
9. Elsker farven men det er DESVÆRRE igen kun ønsketænkning, her må jeg nøjes med mine dårlige gamle høretelefoner, de er fra urbanoutfitters og jeg kender en som har dem, de giver den bedste lyd. Oliver min kæreste har også et par gode, måske skulle jeg fedte lidt for ham i håb om at jeg kunne låne dem.
10. Er de klassiske levisshorts som jeg heldigvis har et par stykker af, jeg tager ikke på en sommerferie uden de alle er pakket.
11. Er den optimale kjole hvis man skal til Egypten, desværre er prisen ikke helt optimal da den koster omkring 2000 kroner. Den er fra topshop, og jeg elsker den. Ikke en jeg ville gå i herhjemme men det er nok ikke tilfældig kjolen hedder egypten. :-)
12 og 13. Er mac læbestifte. Jeg har den svage lyserøde, den næsten hudfarvede, men jeg vil virkelig også gerne have den helt pink, jeg har fået noget med pink læbestift her på det sidste, så regner stærkt med at købe den.
14. Er turbanen. Ja vi har vel alle set sex and the city 2, og ved at turbaner er in, så derfor skal jeg selvfølgelig også have en turban med, håber dog på at kunne finde en i sort.
15. Sko fra topshop, Love love love.
16. Sko fra topshop, Love love love. Har desværre ingen af dem.. :(
17. og 18. Er modebøger fra Urbanoutfitters. De har et stort udvalg af fashion books, og jeg har tre derfra og de skal alle med i flyveren.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar