onsdag den 11. april 2012

Veninder


Jeg har jo tidligere slået fast at jeg holder meget af mine veninder.
Det er en naturlig del af det at være menneske, nemlig at have nogle som værdsætter en som man er, og trøster en når man er ked af det, og griner af en når man fortæller dårlige jokes. Men selvom alle, i hvert fald størstedelen har veninder, er jeg sikker på at jeg er den mest heldige pige i hele verden med de veninder jeg har. Måske ville jeg, hvis jeg var en anden person, finde nogle veninder som passede bedre til mig, men hvis jeg skal være Maja, hvilket jeg regner med at skulle være i lang tid endnu, er netop mine veninder perfekte.
Man ved man har gode veninder når de får en til at føle sig tilpas og glad, men når man vil gå så langt og holde hånden på hjertet og oprigtig talt mene at de er med til at gøre en fuldendt, og er med til at give en tanker, som man ellers ikke har når de ikke er omkring, kan kategorien bedste veninder vel godt findes frem.
Det her er en kliché i sig selv, det er noget hvor de fleste af jer nok får lyst til at gå ud og stikke to fingre i halsen, så meget brækfornemmelse kan det sikkert skabe. Men det er også en skriftlig hyldest til de 7 piger som på hver sin måde acceptere og elsker mig for den jeg er. Det er vigtigt for mig at værdsætte det jeg har. Jeg synes hurtigt piger kan blive falske og onde, inklusiv mig selv, jeg synes venskaber kan blive overfladiske og kvalmende når hensigten med dem er falsk og forskruet, og derfor skal jeg huske at takke for mine venskaber med mine bedste veninder, for intet her er falsk, det er jeg sikker på. De er med til at sætte mig på plads, give mig modspil og støtte mig i alt. De gør mig til den jeg er. Kliché kliché kliché. Men hvorfor er jeg så bange for at det bliver en kliché, når jeg ved at mine bedste veninder vil sætte pris på dette? Fordi jeg er bange for at jeg ikke kan fortælle dem det godt nok - et blogindlæg er ikke nok. Men de kender mig, og ved at det er et godt sted at starte for mig.


4 kommentarer:

 1. Hello dear,
  maybe you would like to follow each other's blogs with GFC or via bloglovin? or even both?

  wolffashion.blogspot.com

  have a nice day!
  gV

  SvarSlet
  Svar
  1. Absolute, your blog is very interesting. Looking forward to keep up with it. It would be very cool if you would read mine too. :-)

   Slet
 2. Meget hyggelig og personlig blog du har dig her :D

  kig evt forbi: tiliaamericana.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, altid dejligt med god respons.
   Det er da helt sikkert noget jeg vil! :)

   Slet